Дваесет години успешна приказна – Мебел Дизајн

Во пресрет на роденденот, „Мебел Дизајн“ организира прослава во Рагуса 360 Rooftop, на која ќе ја прослави својата 20 годишна успешна приказна.   Иновативноста, оригиналната идеја, дизајнот, стручниот тим и следењето на трендовите во областа на внатрешното уредување се формулата за успех која „Мебел Дизајн“ ја практикува…

Прочитај повеќе

Менаџер на месецот: Агим Емурлаи – Мебел Дизајн

Г-динот Агим Емурлаи, главниот менаџер и основач на Мебел Дизајн е најдобриот менаџер за овој месец. Прочитајте го целото интервју и дознајте многу за оваа иновативна компанија која е успешна на европскиот пазар. На почеток, кажете ни малку за Вас, Вашата идеја за компанијата за…

Прочитај повеќе